Janssons Bröd
  • Hem
  • Om oss
  • Sortiment
  • Beställ bröd
    • Beställ torsdagar LJUSDAL
    • Beställ fredagar LJUSDAL
    • Beställ torsdagar JÄRVSÖ
    • Beställ påskbröd
  • Kurser
  • Kontakta oss
  • Kunder & samarbeten
  • Recept
  • Uppmärksammat
  • Mer
    • Hem
    • Om oss
    • Sortiment
    • Beställ bröd
      • Beställ torsdagar LJUSDAL
      • Beställ fredagar LJUSDAL
      • Beställ torsdagar JÄRVSÖ
      • Beställ påskbröd
    • Kurser
    • Kontakta oss
    • Kunder & samarbeten
    • Recept
    • Uppmärksammat
Janssons Bröd
  • Hem
  • Om oss
  • Sortiment
  • Beställ bröd
    • Beställ torsdagar LJUSDAL
    • Beställ fredagar LJUSDAL
    • Beställ torsdagar JÄRVSÖ
    • Beställ påskbröd
  • Kurser
  • Kontakta oss
  • Kunder & samarbeten
  • Recept
  • Uppmärksammat

saker vi är lite malliga över

I oktober 2020 vann vi SM guld med vårt rågbröd RÅGer

I oktober 2020 vann vi SM guld med vårt rågbröd RÅGer.


Klicka här för att läsa mer

Exportresa till Milano 2019

2019 åkte ett gäng matproducenter till Milano, för att presentera svenskt mathantverk från Hälsingland. 


Årets svinn- och skogsråvaruförädlare

Vi vann Matvärdens pris, Årets svinn- och skogsråvaruförädlare 2019.


Klicka här för att läsa mer

Lina Lundmark får diplom av Husmans bord för två av sina knäckebröd.

Juni 2022 hölls Hallbars Awards och Gourmand Awards som är ett världsledande evenemang inom hållbarhet, mat-och dryckeskultur. Internationella gäster från mer än 50 länder deltog i Umeå Food Symposium.


I samband med detta skedde 

Husmans bords diplomering av 

Bästa landskapsmat. 

Vi fick diplom för två av våra knäckesorter, Pilsnerknäcke och Gustavsknäcke. 


Klicka här för att läsa mer


Copyright © 2023 Janssons Bröd - Med ensamrätt.

  • Sekretesspolicy

Drivs av GoDaddy

Låt oss bjuda på en kaka

Vi bryr oss om din integritet 

Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer. 

Genom att acceptera samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

NekaAcceptera